WEEKEND MARATHON: The Vampire Diaries 5 14:00 - 17:00
Vampire brothers Damon (Ian Somerhalder) and Stefan (Paul Wesley) Salvatore have been living normal lives for centuries until they fall in love with Elena Gilbert (Nina Dobrev).
180 min
Super Fun Night 17:00 - 17:30
Three nerdy friends (Rebel Wilson, Lauren Ash, Liza Lapira) decide to have super fun every Friday night.
30 min
2 Broke Girls 17:30 - 18:00
Working class girl Max (Kat Dennings) and former heiress Caroline become unlikely friends as they attempt to put up a successful cupcake business while waitressing at a diner.
30 min
Pretty Little Liars 4 18:00 - 19:00
A group of teen girls (Lucy Hale, Troian Bellisario, Ashley Benson) band together against an anonymous foe threatening to expose their dark, deadly secrets.
60 min
Star-Crossed 19:00 - 20:00
An epic romance between Emery (Aimee Teegarden), a human girl, and Roman (Matt Lanter), an Alien boy, when he and six others of his kind are integrated into a suburban high school.
60 min
Glee 5 20:00 - 21:00
High school teacher Will Schuester (Matthew Morrison) attempts to restore the school's Glee Club to its former glory with a rag-tag team of geeks, cheerleaders and football players
60 min
American Idol 13 21:00 - 23:00
America's favorite singing contest is back on it's 13th season. Judges Jennifer Lopez and Keith urban return alongside their newest partner Harry Connick, Jr.
120 min
American Idol 13 23:00 - 00:00
America's favorite singing contest is back on it's 13th season. Judges Jennifer Lopez and Keith urban return alongside their newest partner Harry Connick, Jr.
60 min
Ready for Love 00:00 - 01:00
Three of America's most eligible guys are about to find out the answers to the age-old question: How far would you go to find your soul mate?
60 min
The Carrie Diaries 2 01:00 - 02:00
Before the column that made her famous, Carrie Bradshaw (AnnaSophia Robb) was just another small-town high school girl dreaming of making it in glamorous, distant Manhattan
60 min
Ravenswood 02:00 - 03:00
When five strangers' lives are intertwined in Ravenswood and its fatal curse, they must dig deep into the town's terrible, mysterious history before it's too late for each of them.
60 min
Glee 5 03:00 - 04:00
High school teacher Will Schuester (Matthew Morrison) attempts to restore the school's Glee Club to its former glory with a rag-tag team of geeks, cheerleaders and football players
60 min
American Idol 13 04:00 - 05:00
America's favorite singing contest is back on it's 13th season. Judges Jennifer Lopez and Keith urban return alongside their newest partner Harry Connick, Jr.
60 min
American Idol 13 05:00 - 06:00
America's favorite singing contest is back on it's 13th season. Judges Jennifer Lopez and Keith urban return alongside their newest partner Harry Connick, Jr.
60 min
American Idol 13 06:00 - 07:00
America's favorite singing contest is back on it's 13th season. Judges Jennifer Lopez and Keith urban return alongside their newest partner Harry Connick, Jr.
60 min
The Carrie Diaries 2 07:00 - 08:00
Before the column that made her famous, Carrie Bradshaw (AnnaSophia Robb) was just another small-town high school girl dreaming of making it in glamorous, distant Manhattan
60 min
Glee 5 08:00 - 09:00
High school teacher Will Schuester (Matthew Morrison) attempts to restore the school's Glee Club to its former glory with a rag-tag team of geeks, cheerleaders and football players
60 min
Ravenswood 09:00 - 10:00
When five strangers' lives are intertwined in Ravenswood and its fatal curse, they must dig deep into the town's terrible, mysterious history before it's too late for each of them.
60 min
ETC Flix 10:00 - 12:00
ETC picks a fun, fab, and fierce movie especially for you.
120 min
OMG! Insider Weekend 12:00 - 12:30
Kevin Frazier and Thea Andrews tackle the hottest celebrity news gossip and trends in the world of entertainment.
30 min
New Girl 3 12:30 - 13:00
After a bad break-up, quirky schoolteacher Jess (Zooey Deschanel) rooms with three men - slacker Nick (Jake Johnson), over-confident Schmidt (Max Greenfield) and former athlete Winston (Lamorne Morris).
30 min
Star-Crossed 13:00 - 14:00
An epic romance between Emery (Aimee Teegarden), a human girl, and Roman (Matt Lanter), an Alien boy, when he and six others of his kind are integrated into a suburban high school.
60 min
The Originals 14:00 - 15:00
The world's first vampire siblings Klaus (Joseph Morgan), Elijah (Daniel Gillies) and Rebekah (Claire Holt) back in their hometown to reclaim what was once theirs.
60 min
Beauty and the Beast 2 15:00 - 16:00
Vincent (Jay Ryan) is the survivor of a military experiment while Christine (Kristine Kreuk) is a detective whose mother created him, in this retelling of the classic fairy tale.
60 min
The Vampire Diaries 5 16:00 - 17:00
Vampire brothers Damon (Ian Somerhalder) and Stefan (Paul Wesley) Salvatore have been living normal lives for centuries until they fall in love with Elena Gilbert (Nina Dobrev).
60 min
OMG! Insider 17:00 - 17:30
Kevin Frazier and Thea Andrews tackle the hottest celebrity news gossip and trends in the world of entertainment.
30 min
Extra 17:30 - 18:00
Mario Lopez and Maria Menounos bring you the hottest celebrity and entertainment news, photos, gossip, and scandals.
30 min
The Carrie Diaries 2 18:00 - 19:00
Before the column that made her famous, Carrie Bradshaw (AnnaSophia Robb) was just another small-town high school girl dreaming of making it in glamorous, distant Manhattan
60 min
Project Runway 11 19:00 - 20:00
Hosted by supermodel Heidi Klum, aspiring fashion designers compete for a chance to break into the industry before a panel of editors, designers, and celebrities.
60 min
Super Fun Night 20:00 - 20:30
Three nerdy friends (Rebel Wilson, Lauren Ash, Liza Lapira) decide to have super fun every Friday night.
30 min
2 Broke Girls 20:30 - 21:00
Working class girl Max (Kat Dennings) and former heiress Caroline become unlikely friends as they attempt to put up a successful cupcake business while waitressing at a diner.
30 min
Bachelor Pad 2 21:00 - 22:00
Twenty of the most unforgettable contestants from�The Bachelor will reunite, living under one roof in hopes of getting a second chance at finding love.
60 min
OMG! Insider 22:00 - 22:30
Kevin Frazier and Thea Andrews tackle the hottest celebrity news gossip and trends in the world of entertainment.
30 min
TMZ 22:30 - 23:00
A gossip and entertainment news program featuring the TMZ staff, videographers, and photographers reporting on the hottest celebrity scandals
30 min
Pretty Little Liars 4 23:00 - 00:00
A group of teen girls (Lucy Hale, Troian Bellisario, Ashley Benson) band together against an anonymous foe threatening to expose their dark, deadly secrets.
60 min
© 2013 by blink Pte. Ltd. All rights reserved.